Moms: inkl. exkl.Mest sålda

Köpvillkor 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris med eller exklusive moms, beroende vilken visningsalternativ du valt. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. 
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Företagspaket skickas endast till företag som regisrerad som företagskund.

Ej uthämtade paket

Om du väljer att inte hämta ut din försändelse från oss och paketet sänds i retur av fraktbolaget förbehåller vi oss rätten att debitera dig 250 kronor för att täcka returfrakt och administrativa kostnader. Kunden ansvarar lämna rätta uppgifter för avisering. Fraktkostnader vid inköp av varan återbetalas inte.

Vid leverans hinder

Företagspaket och hemleverans. Var noga med att det finns folk på plats för att ta emot sändningen, annars kan du bli debiterad för leveranshinder. Detta är en kostnad som DHL debiterar oss om ingen finns på plats.

 

Ångerrätt / Reklamation

Som kund har du alltid ångerrätt i 14 dagar enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du meddelade Dunex om att du utnyttjat din ångerrätt. Produkten ska oandvänd och returneras väl emballerad i fint skick. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Återköp gäller inte på metervaror och måttillverkade produkter.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Är en vara felaktig eller defekt gäller reklamation i vanlig ordning. Kontakta oss på info@dunex.se så hjälper vi dig. Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

http://www.konsumentverket.se/sv/Lag-ratt/Din-ratt-som-konsument/Angerratt-vid-distanshandel/

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

 

Kontakta oss om du vill att vi skickar förbetald returfraktsedel. Fraktkostnaden beräknas utifrån paketets vikt och storlek , kostnaden dras av från din återbetalning.

 

 Fraktkostnader vid inköp av varan återbetalas inte.

 

 Återbetalningsskyldighet 

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.